SOE-zine

Het bieden van een prettige, soepel verlopen ervaring aan een patiënt is een van de doelstellingen voor alle tandartsen en dit geldt niet alleen voor de beleving van de patiënt eenmaal in de praktijk, maar ook voordat deze zelfs ook maar één voet in de praktijk heeft gezet.

lees verder

Geloof het of niet, ondanks de vele voordelen, is er nog een kleine groep tandartspraktijken welke nog steeds gebruik maken van een papieren agenda.

lees verder

EVOLUTION is een enorme hit met praktijken in Nederland, met vele praktijken die toegenomen efficiëntie en inkomsten melden.

lees verder

SoE heeft de softwaretrainingen modulair ingericht en biedt met de lancering van Academy of Excellence een volledig trainingsprogramma om alle onderdelen van Evolution volledig te beheersen.

lees verder

Een gestroomlijnde patiëntervaring was een belangrijke doelstelling voor EVOLUTION V11 en de integratie van online boeken is misschien niet de belangrijkste, maar wel een heel belangrijke bijdrage.

lees verder

De Masterclass ‘Recalleffectiviteit’ behandelt hoe u een zeer effectief recallproces implementeert en aan uw team kan leren.

 

Voor wie bedoeld:

lees verder