Hoe ziet uw perfecte dag eruit?

Hoe bereikt u uw ‘perfecte dag’? Hoe kunt u ervoor zorgen dat u de juiste mix van behandelingen uitvoert en uw uuropbrengst maximaliseert? U heeft daarvoor software nodig die u helpt met uw planning om ongeboekte tijd te minimaliseren, no-shows automatisch te reduceren en automatisch korte termijn annuleringen beheert.

​Wij hebben internationaal onderzoek gedaan bij honderden praktijken, waaruit blijkt dat de gemiddelde praktijk slechts 72% van de stoeltijd benut. Verder blijkt uit dit onderzoek dat 60% van de patiënten de praktijk verlaat zonder nieuwe controle afspraak. Ook toont het onderzoek een schrikbarende 30% van de praktijken die niet tevreden zijn met hun huidige dagvulling. 

De praktijken die het best presteren, bereiken consistent 95% stoelbezetting te bereiken met optimale behandelmix: de derde onveranderlijke wet van praktijkperformance. .

Meer informatie? Bel ons op 036 5358980 of vul het contactformulier in om ook uw ‘perfecte dag’ te bereiken. Wij nemen dan direct contact met u op.