Onze historie

Een tandartspraktijk zal, om in het hudige tijdsgewricht te overleven, de perfecte balans vinden tussen praktijkmanagement, klantrelaties, zakelijk beleid en tandheelkunde.

Om die balans te bereiken heeft Software of Excellence het gereedschap ontwikkeld die tandartsen in staat stellen zich op de best mogelijke tandheelkundige ervaring voor patiënten te richten, zonder zorgen over de dagelijkse gang van zaken van hun praktijk.

Vanaf de oprichting in Nieuw Zeeland in 1988 zijn wij nu met vestigingen wereldwijd de globale leider in praktijkmanagement en marketing oplossingen voor de dentale en gezondheidszorg sectoren.

Het is onze visie om producten en diensten te ontwikkelen en te leveren die gericht zijn om goede praktijken te veranderen in geweldige bedrijven.

Sinds 2007 zijn wij een onderdeel van Henry Schein, wat ons het voordeel biedt toegang te hebben tot internationale expertise en product technologie.

Wij hebben sinds ons oprichting doorlopend klinische en praktijkmanagement innovatie aan de markt geleverd, met een scala van praktijkmanagement en digitaal beeld applicaties als resultaat die ruimschoots aan de eisen van de moderne dentale professional voldoen.

Wij ontwikkelen en verfijnen doorlopend onze portfolio van producten om dentale en gezondheidszorg professionals toegang te bieden tot een breed scala aan gereedschap, diensten en oplossingen die hen in staat stellen hun praktijken efficiënt en winstgevend te bedrijven.