• Van een goede praktijk naar een geweldig bedrijf

  lees verder
 • 85% recall effectiviteit

  lees verder
 • Schrijf 18 nieuwe patiënten in per maand per tandarts

  lees verder
 • Hoe ziet uw perfecte dag eruit?

  Hoe bereikt u uw ‘perfecte dag’? Hoe kunt u ervoor zorgen dat u de juiste mix van behandelingen uitvoert en uw uuropbrengst maximaliseert? U heeft daarvoor software nodig die u helpt met uw planning om ongeboekte tijd te minimaliseren, no-shows automatisch te reduceren en automatisch korte termijn annuleringen beheert.

  lees verder
 • Wereldwijd marktleider in Praktijkmanagement

  lees verder
 • Wordt de voorkeurstandarts in uw regio

  lees verder

Praktijkmanagement voor tandartspraktijken

EVOLUTION is praktijkmanagement software die de tandartspraktijk volledig en geïntegreerd van middelen voorziet van receptie, behandelkamer tot financiële administratie en management rapportages. Maar EVOLUTION is en doet veel meer dan dat alleen. EVOLUTION gaat voorbij traditionele tandartssoftware. EVOLUTION biedt gereedschap om patiënten voor te lichten, uw stoelbezetting te verhogen, uw klinische zorg te optimaliseren en uw praktijkomzet te verhogen.

EVOLUTION automatiseert veel terugkerende en noodzakelijke routinewerkzaamheden die tezamen het financiële succes van uw praktijk bepalen en is inclusief een reeks van innovatieve oplossingen die praktijken in staat stelt de voordelen te benutten van toegenomen efficiency, zodat u meer tijd beschikbaar krijgt voor patiëntzorg.

EVOLUTION organiseert de protocollen en procedures waarop de praktijk wordt gevoerd en creëert een significante verandering in de factoren die succes op lange termijn bepalen. Met geïntegreerde functies zoals geautomatiseerde recalls, webagenda, workflow manager, marketing manager en stoelbezetting optimalisatie is EVOLUTION een werkelijk volledig managementsysteem voor tandheelkundige praktijken.

EVOLUTION is ontwikkeld op basis van jarenlange internationaal onderzoek en analyse en voorziet u in de middelen uw omzet en winstgevendheid te verbeteren. EVOLUTION brengt rust en zekerheid in uw praktijk. Software of Excellence, onderdeel van Henry Schein, is wereldmarktleider in praktijkmanagement oplossingen. Meer dan 90.000 praktijken wereldwijd gebruiken dagelijks onze producten.

EVOLUTION – van een goede praktijk naar een GEWELDIG bedrijf.

Bel ons vandaag nog 088 - 007 71 00 en laat u informeren wat wij voor u kunnen betekenen.